Försäljning Exploateringsmark, München, München, Tyskland, starnberg

Försäljning - Cod. 31841

  • Typ: Exploateringsmark
  • Område: 6350 m²
  • Antal rum: 10
  • Våning: 3

På den västra stranden av sjön Starnberg våra ca 5700 kvadratmeter är stor parkeringsplats, detta är en cirka 650 kvadratmeter privata strandområde, med fri tillgång till sjön, med en smal gångväg från huvud tomten separat.
Den lyxiga utveckling av stora marker ger hela dagen en vacker soluppgång över den östra stranden av sjön till den atmosfäriska solnedgången som final på kvällen. Detta är en sällsynthet på den västra stranden av sjön Starnberg.
Fastigheten är fullt utvecklad och kan nås via en 50 m lång privat väg. Den befintliga utvecklingsplanen begränsar grunder på tre sidor av den gröna naturen.
Sjön egendom som erbjuds är en av de sista byggnaden landa på sjön Starnberg, en sällsynthet som med uttalandet "bästa platsen" och "bästa view" är träffande beskrivs.
Ett delområde av marken är täckt på den nordvästra sidan med en utvecklingsplan, medan det är en total yta på cirka 690 kvadratmeter.
LEDNING
Med sitt unika läge mellan München och den majestätiska bakgrund av den bayerska Alperna Feldafing erbjuder en mycket attraktiv blandning av närhet till stadskärnor och tillgång till underbar natur paradis. Dessutom Münchens centrum med tåg eller via motorvägen A95 kan nås på cirka 30 minuter.

Lake Starnberg har att erbjuda socialt nästan allt idag. Bayerska traditionen, tornerspel, dyrbara restauranger, rejäla uteserveringar och fantastiska golfbanor. De träffas på den avslappnade shopping på den plats där ingen önskan förblir öppen.
Likaså Starnberg eller Tutzing erbjuda den bästa sjukvård, utmärkta läroanstalter upp till Munich International School (MIS), och ett varierat kulturutbud för alla åldrar.
Ett brett utbud av sport och fritidsanläggningar är en självklarhet. De första skidorter i Alperna kan nås på mindre än en timme.

Runt sjön Starnberg erbjuder många golfbanor tillräckligt med variation på greenen. Och klart - vattensporter entusiaster av alla slag öppnar här ett verkligt paradis.

tomt:
6.350 kvadratmeter mark

odlingsbar

Starnberg Lake är en sjö i Bayern, 25 kilometer sydväst om München. Sjön är uppkallad efter den Bodensjön, Müritz, Chiemsee och Schwerin Lake är den femte största sjön i Tyskland, på grund av dess stora medeldjup men den näst mest vatten.

De tidigaste befogenheter för sjön som Uuirmseo kan finnas i ett dokument av 818, som hänvisar till Holzhausen am Würmsee. [3] det var senare Wirmsee så på ett tidigt källa från tiden för kejsar Ludwig av Bayern (1314-1347). [4] Namnet kommer från floden W IRM (nu Würm) flyter som den enda flödet från sjön vid Starnberg. I den 19: e århundradet, stavningen av två vatten gick sedan till Würm och Würmsee. Endast sedan 1962, är sjön kallas Lake Starnberg officiellt började denna term för att få mer och mer när sjön genom att bygga en järnvägslinje från tidigare "Starnberger wing station" i München centralstationen till Starnberg för ett stort antal från slutet av 19-talet nåddes av stadsbor som destination. Sjön bär också smeknamnet Fürstensee.

Yta: 56,36 km²
Längd: 19,45 km
Bredd: 4,675 km
Volym: 2,998.92 miljoner m³
Längd: 49 km
Maximalt djup: 127,8 m
Medeldjup: 53,2 m

Konferensspråken är tyska och engelska
Försäljningen av privata

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB