Försäljning Villa, Schlüchtern - Ramhol´z, Hanau, Tyskland, Ulrich-von-Hutten-Straße 34, 36381 Ramholz

Försäljning - Cod. 29683

  • Typ: Villa
  • Område: 300 m²
  • Antal rum: 6
  • Våning: 3

Lyx timmerstuga VILLA TOSCANA-STIL:
Du letar efter en "något annorlunda egendom" nära till Frankfurt (45 minuter) eller till städerna Fulda, Hanau, Darmstadt, Schweinfurt, Bad Kiss eller Würzburg?

Huvudbyggnaden, byggd helt (yttre och inre väggar) av talltimmer, är en härlig plats att koppla av och återhämta sig från stressen i det dagliga arbetet. Platsen i mitten av den historiska landskapsparken mellan foten av Rhone, Vogelsberg och Spessart naturparken erbjuder gott om variation för hyresvärden.

Villa Ramholz är en byggnad av 21-talet. Det är inte en kopia av en klassisk byggnad, utan genom den riktade syntesen av flera arkitektoniska stilar det är något unikt. Modern och klassisk är här skickligt införlivas i en enda byggnad design. Den imponerande blockhus villa är ett monument till trä. Hela huvudbyggnaden byggdes i timmerkonstruktion. För detta ändamål, var tall stockar vald som var "hackad" på utsidan. Den omisskännliga utseende traditionellt träbyggande produceras genom att hugga block balkar.

Villa Ramholz är ett hus med hörn och kanter och visar sin unika självsäker karaktär. Det finns endast ett fåtal byggnader i världen, uppfördes så konsekvent som i denna konstruktion. Det tjänar främst ett syfte: att erbjuda de boende på ett generöst utrymme så mycket komfort som möjligt. Och samtidigt komforten är högsta prioritet här. Ingenting undvaras: Den senaste byggteknik (pannor biomassa, luftvärmeväxlare, avfuktning, etc.) ger ett bra klimat och minskar driftskostnaderna.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


Ad postat av Private
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2020 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB