Försäljning Exploateringsmark, Gorlitz, Salzgitter, Tyskland, Zgorzelec Poland

Försäljning - Cod. 13130

  • Typ: Exploateringsmark
  • Område: 40000 m²
  • Antal rum: 0
  • Våning: 0

Utmärkt för utveckling !!
Dina tyska och / eller Polen medarbetare skulle vara intresserad av den kommersiella mark-tarmkanalen som finns för närvarande tillgänglig.
LÄGE:
Det landområde ligger fyra hektar i Zgorzelec, nära Lagow, och är fyra km från den tyska gränsen staden Görlitz.
Inte längre bemannad av tyska eller polska myndigheterna, gränsövergångar är okomplicerade utan stopp och goda vägförbindelser till Tyskland.
UTMÄRKT investeringsmöjlighet:
Det landområde ligger mindre än en kilometer från en befintlig välkänd och blomstrande marknad. Ansedda kommersiella företag såsom Real, tyska Supermarket, Carfor Franska Supermarket, The Plaza från Israel, Costorama engelska, Leroy Merlin franska, Eden Centre polska, liksom den Kouflan tyska stormarknaden trivs i denna kommersiellt etablerade affärsområde. Ansedda företag och blomstrande marknad gör detta land tarmkanalen en viktig fastighetsinvesteringar.
I nära anslutning till en mångkulturell gemenskap, är denna bit av fastigheter inställd för utveckling. Platsen för den här egenskapen gör det prime för företag eller kommersiell tillväxt med etablerade kommersiella trafik. Kommersiell utveckling pågår inom närhet till detta block av mark, vilket gör den perfekt för omedelbar omstrukturering för att möta behoven hos köparen.
Prissatt för att sälja:
Att köpa rätt bit av egendom är en av de viktigaste besluten som man kan göra, och denna bit av egendom kommer att bli en utmärkt investering val. Blocket av mark är redo att sälja samt prisvärd och utvecklas; kommer utan tvekan vinst investeraren.
Perfekt för ett köpcentrum eller kontorshus, och skiftande nog för en detaljhandel Fastigheten är redo för köparen att vidta omedelbara besittning och börja sitt projekt. Detta land verkar passa mycket bra med dina aktiva intressen i Polen och som ett tillägg till dina tillgångar i Tyskland.

Fråga efter denna bostad


Ad postat av Private
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
Jag accepterar den personliga databehandlingen*
Avbryt
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB